ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κινηματογραφική μαγεία για όλους

κινηματογραφική-μαγεία-για-όλους-21124

Η ταινία «Μετά τον γάμο» στο πρόγραμμα προβολών της Εξωραϊστικής

Σταθερό παραμένει το ενδιαφέρον των φίλων του σινεμά για τις προβολές του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική επί οκτώ δεκαετίες. Πληθώρα ταινιών και θεάματα για μικρούς και μεγάλους περιλαμβάνει το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική, που βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος 263 στον Βόλο.

Με την ταινία «Μετά τον γάμο», που προβάλλεται σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21:30, με πρωταγωνιστές τους Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Ειμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις, γράφεται η συνέχεια των προβολών του μοναδικού θερινού κινηματογράφου του Βόλου, που εξακολουθεί να λειτουργεί. Συγκινητική ταινία, που εκτυλίσσεται στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα, όπου βρίσκεται ορφανοτροφείο, με την παραγωγή να συγκινεί τους θεατές.

Στο πρόγραμμα των προβολών του τρέχοντος μήνα συμπεριλαμβάνονται οι «Μικρές κυρίες», που θα προβάλλεται από αύριο 25 έως τις 27 Ιουνίου στις 21:30. Πρωταγωνιστούν Μέριλ Στριπ, Εμα Γουάτσον κ.ά.

«Οι μεταφραστές» παίρνουν θέση στη μεγάλη οθόνη της Εξωραϊστικής από 28 έως 30 Ιουνίου στις 21:30 και 2 Ιουλίου στις 21:45. Πρωταγωνιστούν Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Εντουάρντο Νοριέγκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Αλεξ Λόθερ. Απομονωμένοι σε πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει τη συνέχεια, αν δεν του δοθεί εξωφρενικό ποσό.

Η αυλαία του Ιουνίου κλείνει με το θέατρο σκιών του Γιώργου Αθανασίου στις 29 Ιουνίου, στις 19:30, την ξεκαρδιστική και επίκαιρη κωμωδία «Ο Καραγκιόζης master chef». Γενική είσοδος 5 ευρώ. Ωρα προσέλευσης και έκδοση εισιτηρίων στις 18.30. Ωρα έναρξης 19.30.

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου