ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημείο θεατρικής συνάντησης

σημείο-θεατρικής-συνάντησης-22853

Ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνομιλία του Βολιώτη ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα με τον Γιάννη Στάνκογλου

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Αλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως όλοι βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή.

Στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 00:15 στην ΕΡΤ1, συνομιλητές είναι οι Γιάννης Στάνκογλου – Αργύρης Πανταζάρας, που αποκαλύπτουν τον κόσμο τους, μέσα από τα δικά τους λόγια.

Τι γυρεύουν οι «Αγριες Μέλισσες» σ’ ένα «Κόκκινο Ποτάμι»; Την απάντηση θα δώσουν ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από μία χαλαρή κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές μιλούν για την τεράστια επιτυχία που συνάντησαν φέτος οι τηλεοπτικές τους συνεργασίες, τα πράγματα που αγαπούν στην υποκριτική αλλά και αυτά που τους δυσκολεύουν, όλα όσα χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου, απαντά γιατί τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο cast την επόμενη σεζόν. Ακόμη, περιγράφει το πώς νιώθει ως κάτοικος του κέντρου της Αθήνας τα τελευταία είκοσι χρόνια και πώς βιώνει την καθημερινότητα εκεί μαζί με την οικογένειά του. Τέλος, αναφέρεται στον πιο σπουδαίο και σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Από την άλλη, ο βραβευμένος Βολιώτης ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μιλά για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στην τηλεόραση. Αναφέρεται στα όνειρα που κάνει σε προσωπικό επίπεδο και στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει μέσα από την Τέχνη της υποκριτικής αλλά και της σκηνοθεσίας. Επίσης, μιλά για τον έρωτα και πώς αντιδρά σ’ αυτόν, ενώ αναφέρει τι θυμάται πιο έντονα από την πρώτη του γνωριμία του με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Την αρχισυνταξία υπογράφει ο Μιχάλης Προβατάς, τη σκηνοθεσία ο Κώστας Μάνδυλας και τη διεύθυνση παραγωγής η Production House.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου