ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακές δράσεις

διαδικτυακές-δράσεις-38684

Εργαστήριο pitching και forum παρουσίασης στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Για έβδομη χρονιά φέτος, στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας – DISFF (20 – 26 Σεπτεμβρίου 2020), θα λειτουργήσει εργαστήριο pitching και forum παρουσίασης οπτικοακουστικών σχεδίων μικρού μήκους σε παραγωγούς και χρηματοδότες.

Το Pitching Lab/Forum θα διεξαχθεί διαδικτυακά και αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας DRAMA TALENT LAB, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Δράμα διοργανώνει εργαστήριο Pitching Lab για την παροχή τεχνικών pitching σε σκηνοθέτες / παραγωγούς, ενώ στο Pitching Forum νέοι σκηνοθέτες και παραγωγοί από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν το project τους, σε ένα pitch, διάρκειας 5’ σε παραγωγούς και πιθανούς χρηματοδότες.

Οι καλεσμένοι στο φόρουμ, μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις σε κάθε δημιουργό, διάρκειας 5’.

Στο τέλος του Pitching Forum, οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να οργανώσουν μεμονωμένες συναντήσεις με ενδιαφερόμενους παραγωγούς ή διευθυντές φεστιβάλ , για την πιθανή προώθηση των έργων τους.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο εργαστήριο Pitching La, αναγκαία προϋπόθεση είναι η κατάθεση των σχεδίων (αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα) έως 1η Ιουλίου στο mail [email protected].

Το Pitching Forum θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με προσκεκλημένους παραγωγούς, χρηματοδότες, διευθυντές φεστιβάλ και λοιπούς ενδιαφερόμενους και θα είναι ανοιχτό για το κοινό σε live streaming.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου