ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανάβει απόψε φώτα στις 21.30 η «Εξωραϊστική» με την ταινία «Ευτυχία»

ανάβει-απόψε-φώτα-στις-21-30-η-εξωραϊστικ-47503

Με την ελληνική ταινία «Ευτυχία» ανοίγει απόψε η αυλαία για τον θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική», στην οδό Δημητριάδος 263 στο Βόλο, με πληθώρα ταινιών και θεάματα για μικρούς και μεγάλους να περιλαμβάνει το πρόγραμμα του καλοκαιριού.

Η ταινία «Ευτυχία» θα προβάλλεται μέχρι τις 12 Ιουνίου στις 21:30. Η ταινία του Αγγελου Φραντζή αναφέρεται στη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ακολουθεί η ταινία μυστηρίου «Στα μαχαίρια» από 13 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου στις 21:30. Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie. Παίζουν: Τόνι Κολέτ, Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Εβανς και άλλοι.

Οι φίλοι του θεάτρου σκιών θα απολαύσουν τον «Καραγκιόζη στη χώρα των θαυμάτων» στις 15 Ιουνίου, στις 19:30.

Οι θερινές προβολές συνεχίζονται με την ταινία «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» από 16 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου στις 21:30. Στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης,Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Τη σκυτάλη παίρνει η δραματική κομεντί «Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου», που θα προβληθεί από 18 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου στις 21:30. Στην ταινία του Σεντρίκ Καν, πρωταγωνιστούν οι: Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό κα.

Η μεταγλωττισμένη ταινία «Φύγαμε» θα προβληθεί στις 22 Ιουνίου, στις 21:10. Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια – ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Ακολουθεί η ταινία «Μετά το γάμο» στις 23 Ιουνίου και 24 Ιουνίου στις 21:30, με πρωταγωνιστές τους: Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Έιμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις. Μια συγκινητική ταινία που εκτυλίσσεται στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα βρίσκεται ένα ορφανοτροφείο.

Στο πρόγραμμα των προβολών του μήνα συμπεριλαμβάνονται οι «Μικρές κυρίες» που θα προβληθούν από 25 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου στις 21:30. Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Εμα Γουάτσον κα.

«Οι μεταφραστές» παίρνουν θέση στη μεγάλη οθόνη της «Εξωραϊστικής» από 28 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου στις 21:30 και 2 Ιουλίου στις 21:45. Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Εντουάρντο Νοριέγκα, Μανώλης Μαυροματάκης, Αλεξ Λόθερ. Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό.

Η αυλαία του Ιουνίου κλείνει με το θέατρο σκιών του Γιώργου Αθανασίου στις 29 Ιουνίου, στις 19:30, την ξεκαρδιστική και επίκαιρη κωμωδία «Ο Καραγκιόζης master chef». Γενική είσοδος 5 ευρώ. Ωρα προσέλευσης και έκδοση εισιτηρίων στις 18.30. Ωρα έναρξης 19.30.

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου