Μουσική πανδαισία on line

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-03, 18:22:43
Μουσική πανδαισία on line

Διαδικτυακές συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στο Facebook

 

Διαδικτυακή μουσική πανδαισία προσφέρει καθημερινά στους φιλόμουσους η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στις 21:00 από τη σελίδα της στο Facebook, καλώντας τους πολυάριθμους φίλους της σε μια ξεχωριστή συνάντηση με συναρπαστικά ηχοχρώματα και οδηγό την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και καλεί τους φιλόμουσους να συνδέονται καθημερινά, στις 21:00, με τη σελίδα Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece.

Κάθε μέρα, τη συγκεκριμένη ώρα, εμφανίζεται ένας διαφορετικός καλλιτέχνης μέσα από την επίσημη σελίδα της ΣΟΝΕ στο Facebook, ξεδιπλώνοντας το μουσικό του ταλέντο.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) δημιουργήθηκε το 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή τον 18χρονο τότε μουσικό Βαγγέλη Αραμπατζή. Αποτελείται από παιδιά και νέους, ηλικίας 8-30 χρόνων, από όλη την Ελλάδα και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιεί κυρίως συναυλίες φιλανθρωπικού και εορταστικού χαρακτήρα, ενώ έχει τιμηθεί με έπαινο μουσικής προσφοράς από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, από την Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. To 2015 συγκροτήθηκε με τη νομική μορφή αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=