Αυλαία ψηφιακών παραστάσεων του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-29, 12:31:45
Αυλαία ψηφιακών παραστάσεων του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ολοκληρώνει τον τελευταίο κύκλο διαδικτυακών προβολών παραστάσεων, με τις «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, σε τελευταία διαδικτυακή πρεμιέρα.

Εως μεθαύριο Κυριακή 31 Μαΐου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ που προβλήθηκαν την περίοδο αυτή. Οι δωρεάν αυτές διαδικτυακές προβολές γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη όλων των συντελεστών και ηθοποιών της κάθε παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ώς μεθαύριο Κυριακή 31 Μαΐου οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εξής παραστάσεις: «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ, «Ο τραπεζίτης κερδίζει πάντα δυο φορές» των Ιγνάθιο Δελ Μοράλ και Ερνέστο Καμπαγιέρο, «Οι απ’ αλλού φερμένοι», «Η μεγάλη πλατεία» του Νίκου Μπακόλα, «Ο μεγαλοπρεπής κερατάς» του Φερνάν Κρομλένκ, «Οι στυλοβάτες της κοινωνίας» του Χένρικ Ιψεν, «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη, «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη.

 Οι «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ παρουσιάζονται σε μετάφραση Γιώργου Σεβαστίκογλου και σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Οι τρεις αδελφές και ο αδελφός τους ο Αντρέι, με τον ενθουσιασμό της νιότης, τις αξίες και τα εφόδια της αστικής τους καταγωγής, οραματίζονται λαμπερή ζωή, μακριά, στη Μόσχα. Ο καιρός περνά και αυτοί συνεχίζουν να διαμένουν στη μικρή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, όπου ένας άλλος τρόπος ζωής, πολύ μακρινός και ξένος, σχεδόν χυδαίος, στοιχειώνει την καθημερινότητά τους και σταδιακά τους αλλοτριώνει. Το μέλλον πλησιάζει και επιφυλάσσει νέες ματαιωμένες προσδοκίες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=