Θεατρικό φεστιβάλ στο διαδίκτυο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-27, 18:56:20
Θεατρικό φεστιβάλ στο διαδίκτυο

Για πρώτη φορά διοργανώνεται on line «Η δυναμική του ελληνικού λόγου στο θέατρο»

 

Το τριετές φεστιβάλ «Η δυναμική του ελληνικού λόγου στο θέατρο» ολοκληρώνεται φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά διαδικτυακά, με την παρουσίαση τριών έργων Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων.

Τρεις δημιουργοί, οι οποίοι έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμο στη νεοελληνική δραματουργία, Φαύστα του Μποστ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, το μονόπρακτο η Πόλη της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη και το Ποιος ανακάλυψε την Αμερική της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού.

Λόγω της πανδημίας και των εκτάκτων συνθηκών οι οποίες δεν επιτρέπουν την προσέλευση θεατών – κοινού στο θέατρο, το φεστιβάλ θα παρουσιαστεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΔΘΠ www.dithepi.gr μέσω 13 επεισοδίων, τα οποία θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου.

Η προβολή των ανοιχτών προβών αλλά και των τελικών παραστάσεων των τριών νεοελληνικών έργων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί σε ορισμένες ημέρες και ώρες, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας σε όλους όσοι το παρακολουθήσουν με τους συντελεστές.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ για τη φετινή τρίτη χρονιά ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κυριακού. Τα επεισόδια παρουσιάζει η Κατερίνα Μπιλάλη.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=