ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυλαία ψηφιακών παραστάσεων στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

αυλαία-ψηφιακών-παραστάσεων-στο-κρατ-72471

Με τις «Τρεις Αδελφές» του Τσέχοφ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ολοκληρώνει τον τελευταίο κύκλο διαδικτυακών προβολών παραστάσεων, με την παράσταση «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, σε μια τελευταία διαδικτυακή πρεμιέρα.

Έως την Κυριακή 31 Μαΐου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ που προβλήθηκαν την περίοδο αυτή. Οι δωρεάν αυτές διαδικτυακές προβολές γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη όλων των συντελεστών και ηθοποιών της κάθε παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ώς την Κυριακή 31 Μαΐου οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εξής παραστάσεις: «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ, «Ο τραπεζίτης κερδίζει πάντα δυο φορές» των Ιγνάθιο Δελ Μοράλ και Ερνέστο Καμπαγιέρο, «Οι απ’ αλλού φερμένοι», «Η μεγάλη πλατεία» του Νίκου Μπακόλα, «Ο μεγαλοπρεπής κερατάς» του Φερνάν Κρομλένκ, «Οι στυλοβάτες της κοινωνίας» του Χένρικ Ιψεν, «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη, «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη.

Οι «Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχοφ παρουσιάζονται σε μετάφραση Γιώργου Σεβαστίκογλου και σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Οι τρεις αδελφές και ο αδελφός τους ο Αντρέι, με τον ενθουσιασμό της νιότης, τις αξίες και τα εφόδια της αστικής τους καταγωγής, οραματίζονται λαμπερή ζωή, μακριά, στη Μόσχα. Ο καιρός περνά και αυτοί συνεχίζουν να διαμένουν στη μικρή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, όπου ένας άλλος τρόπος ζωής, πολύ μακρινός και ξένος, σχεδόν χυδαίος, στοιχειώνει την καθημερινότητά τους και σταδιακά τους αλλοτριώνει. Το μέλλον πλησιάζει και επιφυλάσσει νέες ματαιωμένες προσδοκίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου