ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δωρεάν ταινίες για νέους δημιούργησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

δωρεάν-ταινίες-για-νέους-δημιούργησε-75423

Διαδικτυακά από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Οnline ανοιχτή κινηματογραφική αίθουσα η οποία προβάλλει ποιοτικές ταινίες για μικρούς σινεφίλ, εντελώς δωρεάν, δημιούργησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους σε μια προσπάθεια να προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην περίοδο της πανδημίας.

Πρόκειται για το OIFF Online Cinema, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης, όπου μικροί και μεγάλοι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ταινίες για παιδιά και νέους, είδος που εισήγαγε στην Ελλάδα υπηρετεί το Φεστιβάλ για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας, λοιπόν, συνεργάζεται με την παιδική και νεανική ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου και μια σειρά παραγωγών και καλλιτεχνών του κινηματογράφου, διαμορφώνοντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα που μεταδίδεται δύο φορές τη μέσα από τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook με ανοιχτή πρόσβαση στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ για τις ελληνικές ταινίες θα υπάρχει ανοιχτή πρόσβαση σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο ημερήσιες προβολές ξεκινούν στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να συντονίζονται στο www.facebook.com/olympiafestival/.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν like και follow στη σελίδα και να δηλώσουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερώσεις. Στην κορυφή της σελίδας υπάρχει πάντα καρφιτσωμένη δημοσίευση για την επόμενη προβολή. Οι ταινίες δεν προβάλλονται ξανά ή σε άλλο χρόνο, ούτε μπορείτε να δει κάποιος από την αρχή καθώς δεν πρόκειται για υπηρεσία Video On Demand.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου