ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγούδι που συγκλονίζει [βίντεο]

τραγούδι-που-συγκλονίζει-βίντεο-80241

Ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Ζεμπίλας ερμηνεύει μοναδικά σύνθεση αφιερωμένη στον πατέρα

Συναισθήματα έντονης συγκίνησης προκαλεί στους απανταχού φίλους της μουσικής συγκλονιστικό τραγούδι, που είναι αφιερωμένο στον πατέρα. Το τραγούδι, που τιτλοφορείται «Μπαμπά μου», σύνθεση καρδιάς του ταλαντούχου Νίκου Χιώτογλου, βρήκε την απόλυτη ερμηνευτική έκφραση στη φωνή του Κωνσταντίνου Ζεμπίλα, που το ερμηνεύει συγκλονιστικά.

Το τραγούδι, που δημιουργήθηκε στον Βόλο, γραμμένο σε έντεχνους δρόμους, με αφορμή την απώλεια του πατέρα του χαρισματικού ερμηνευτή Κωνσταντίνου Ζεμπίλα, έχει αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλεί έντονα συναισθήματα σε πλήθος αποδεκτών.

Εκατό διαφορετικές κοινοποιήσεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πληθώρα μηνυμάτων να καταγράφονται από κάθε γωνιά της Ελλάδος, αλλά και το εξωτερικό.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον Βολιώτη ερμηνευτή, ο οποίος υπογράμμισε ότι γίνεται αποδέκτης θετικών σχολίων για το συγκεκριμένο τραγούδι, που μίλησε κατευθείαν στην ψυχή του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Εντονη συναισθηματική φόρτιση ήταν το πρώτο που βίωσε, όπως υπογράμμισε, περιγράφοντας την αρχική εντύπωση και το διάστημα που προηγήθηκε της ηχογράφησης.

Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα άρτιο, με τον Νίκο Χιώτογλου, τον Κωνσταντίνο Ζεμπίλα και τον Σταύρο Κουσκουρίδα, δεξιοτέχνη στο κλαρίνο, να ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις στο στούντιο και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου να επικροτεί τη συνεργασία.

Το τραγούδι είναι υπόθεση καρδιάς για τον ταλαντούχο Βολιώτη ερμηνευτή, ο οποίος ξεκίνησε μαθήματα στο τμήμα ελληνικού τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου το 2001 με καθηγητές τον Νίκο Παρθένη και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη. Η ερμηνευτική του πορεία ξεκίνησε το 2003 από τη θρυλική «Μέθεξη» και έκτοτε συνεχίζεται με ούριο άνεμο και πολλές δημιουργικές συνεργασίες, που μετρούν αισίως 17 χρόνια.

Δηλώνει λάτρης της ατμόσφαιρας των μπουάτ και του καλού τραγουδιού, ανεξαρτήτως ηχοχρώματος. «Με ενδιαφέρει το καλό τραγούδι, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Τραγουδώ σμυρναίικα, λαϊκά, έντεχνα, αλλά τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει πάρα πολύ το λαϊκό τραγούδι. Θεωρώ ότι το καλό λαϊκό τραγούδι έχει πολύ μεγάλη ουσία και βαθύ νόημα, γιατί με απλά λόγια μιλά στις ψυχές του κόσμου, καταγράφει τα συναισθήματα μιας εποχής, αξίες. Πραγματικά με έχει στιγματίσει» υπογραμμίζει.

Βίωσε δημιουργικά το διάστημα της πανδημίας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «διάβασα πολύ, αθλήθηκα πολύ και προσπάθησα με ηρεμία να βιώσω τη νέα κατάσταση», με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου