ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο διαδικτυακό πάρτι, μένοντας στο σπίτι είναι γεγονός!

το-πρώτο-διαδικτυακό-πάρτι-μένοντας-σ-126528

«Spread the music, not the virus!!!», μας προτρέπουν οι εμπνευστές ενός μεγάλου πάρτι, το οποίο ετοιμάζεται διαδικτυακά. Πρόκειται για μια ισχυρή δόση… χαράς, εν μέσω του κορονοϊού και των μέτρων περιορισμού των πολιτών στα σπίτια τους.

«Μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο μουσικό διαδικτυακό party που θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 8 Απριλίου και ώρα 9 το βράδυ μέσω της online πλατφόρμας doitforme.eu/menoumespiti», ενημερώνουν οι διοργανωτές με απόθεμα δύναμης και ψυχής και εξηγούν:

Αγαπημένοι Djs θα streamάρουν ταυτόχρονα, live από το σπίτι τους, παίζοντας διαφορετικά είδη μουσικής, αυτά που θα μας ξεσηκώσουν από τον καναπέ, αυτά που θα μας χαρίσουν ζωντάνια, αυτά που θα μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικός είναι ο χορός στη ζωή μας.

Εμπνευστές της ιδέας η ομάδα της διαδικτυακής εταιρείας υπηρεσιών doitforme.eu και ο DjEstelio «ElSocial», οι οποίοι θέλουν να βάλουν ένα λιθαράκι στο mood των ημερών προσφέροντας μας χαμόγελα και νοερά ταξίδια μέσω της μουσικής.

Αυτές τις δύσκολες μέρες #MenoumeSpiti και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να ψυχαγωγηθούμε τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας που επιβάλλουν οι καιροί γιατί ΝΑΙ, μπορούμε να διασκεδάσουμε και από το σπίτι μας!

Συνεργάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι η σχολή χορού Independance Studio Volos και ο video producer Δημήτρης Μητρολιός.

Ανοίξτε δυνατά το volume στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί γιατί MUSIC IS THE ANSWER! Staytuned!!!!

Οι Djs που θα συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

BIDAKAS ARIS Electronica Deep House

DERVENIS NIKOLAS Tech House

ESTELIO “EL SOCIAL” (Στέλιος Μουτζούρης)

Salsa Bachata Kizomba

FONOZON (Ξενοφών Δημουλής) Electro Rock-Pop-Funk

GKEKAS GIANNIS Nineties House

LEVANTIS NICK Disco

KOURVAS KOSTAS Indie

PAPPAS NIKOLAOS World Jazz

PHILIP PAUL Funky House

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου