ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβολή δράσεων του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου

αναβολή-δράσεων-του-λυκείου-ελληνίδω-163715

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου και όλες οι δράσεις που απευθύνονται σε σχολικές, προσχολικές ομάδες καθώς και σε ομάδες ενηλίκων έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, αναβάλλονται για το παραπάνω διάστημα, τα μαθήματα εθνικών χορών, τα μαθήματα στα εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, τα μουσειοπαιδαγωγικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα μαθήματα ελληνικού πολιτισμού σε γυναίκες ομογενείς και μετανάστριες καθώς και οι ομάδες ανάγνωσης. Επιπρόσθετα, γίνεται γνωστό ότι για λόγους προστασίας θα γίνει προληπτική απολύμανση στους χώρους που γίνονται μαθήματα από διαπιστευμένο συνεργείο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, επισημαίνεται ότι η παραπάνω απόφαση ελήφθη «στο πλαίσιο της αναγκαιότητας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα και μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το κλείσιμο κάθε δομής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε όλη τη χώρα ως προληπτικό μέτρο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού».

Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι η γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου λειτουργεί κανονικά, ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2421033938-2421305753.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου