Αναστολή χορευτικών μαθημάτων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-13, 18:57:49
Αναστολή χορευτικών μαθημάτων

Αναβάλλονται δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου μέχρι την Τετάρτη 25 Μαρτίου

 

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και όλες οι δράσεις, που απευθύνονται σε σχολικές και προσχολικές ομάδες, καθώς και σε ομάδες ενηλίκων έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Στο αυτό το πλαίσιο, αναβάλλονται για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα μαθήματα εθνικών χορών, τα μαθήματα στα εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, τα μουσειοπαιδαγωγικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα μαθήματα ελληνικού πολιτισμού σε γυναίκες ομογενείς και μετανάστριες, καθώς και οι ομάδες ανάγνωσης. Επιπρόσθετα, για λόγους προστασίας θα γίνει προληπτική απολύμανση στους χώρους, όπου γίνονται μαθήματα, από διαπιστευμένο συνεργείο.

«Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα και μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το κλείσιμο κάθε δομής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε όλη τη χώρα ως προληπτικό μέτρο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αναβάλλουμε όλες τις δράσεις για διάστημα 14 ημερών», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η γραμματεία του ΛΕΒ λειτουργεί κανονικά, ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2421033938 και 2421305753.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=