ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδική παράσταση στο Βόλο

παιδική-παράσταση-στο-βόλο-174304

«Ο Τζακ και η φασολιά» ανεβαίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Αχίλλειον

Την παιδική παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά» ανεβάζει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 17.15 και 19.15 στο Αχίλλειον του Βόλου το Μικρό Θέατρο Λάρισας, που γιορτάζει τα δεκάχρονά του.

Ο Τζακ ονειροπόλος νέος ζει με τη μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Οι καταστάσεις ξαφνικά δυσκολεύουν και αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμα πέντε μαγικά φασόλια από πολύ περίεργο άνθρωπο, που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά. Τεράστια φασολιά που φυτρώνει έξω από το σπίτι του και τον οδηγεί στο παλάτι του γίγαντα.

Μεγάλη περιπέτεια αρχίζει για τον Τζακ, όταν εκείνος σκαρφαλώνει στη φασολιά. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για την οικογένειά του με πράγματα που δεν είναι δικά τους ή μήπως όχι; Τα υπόλοιπα στη σκηνή.

Το έργο παρουσιάζεται σε κείμενο – σκηνοθεσία Γιώργου Πουλή. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πουλής, Χρυσάνθη Γεωργιάδου, Αρης Γκέτσης, Γιώργος Δάσκαλος και Ανδριάνα Αβραάμ.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση στο κατάστημα Κεχαΐδης, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 37891 και διαδικτυακά στο Viva.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6974797109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου