ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβολή εκδηλώσεων

αναβολή-εκδηλώσεων-174355

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες» και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Μαγνησίας ανακοινώνουν ότι αναβάλλεται η εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου με θέμα «Τι δεν γνωρίζουμε για τη Μικρασιατική Τραγωδία;» με αφορμή το βιβλίο του Βλάση Αγτζίδη, ως μέτρο πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό.

Η ημερίδα με θέμα «Ο Αμίλκας Αλιβιζάτος και η νεοελληνική θεολογία: Πανεπιστημιακή διδασκαλία, εκκλησιαστική διακονία και οικουμενικός διάλογος», που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Μαρτίου, αναβάλλεται λόγω της κατάστασης, που έχει προκληθεί εξαιτίας του κορονοϊού. Πολλοί από τους ομιλητές της ημερίδας επρόκειτο να έρθουν από την Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρώπης, που πλέον είναι πρακτικά αδύνατον εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πρόληψη της διάδοσης της επιδημίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, πιθανότατα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου προβολή της ταινίας «Λουίζ Λεκαβαλιέ – Εν κινήσει». Το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου, δίνοντας προτεραιότητα και σεβόμενο την υγεία του κοινού της πόλης, αποφάσισε την αναβολή της προβολής, που θα γίνει σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, έπειτα από την τελευταία ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την οποία αναβάθμισε την εκτίμησή του για την εξάπλωση του κορονοϊού. Οσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την προβολή, καλούνται να τα επιστρέψουν στο κατάστημα «Εντεκα», εμπορικό κέντρο Nakos Center, επί του στενού της οδού Αλοννήσου, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το δημοτικό μας τραγούδι. Οψεις και απόψεις» του ομότιμου καθηγητή Β.Δ. Αναγνωστόπουλου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου, λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου