ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η χορωδία ΑμεΑ τραγούδησε για την «ΠΙΣΤΗ»

η-χορωδία-αμεα-τραγούδησε-για-την-πισ-198582

Δανεικές αγγέλων φωνές πλημμύρισαν το Roof Garden – Hotel «Κυψέλη» την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου κι έστειλαν την αγάπη τους στα παιδιά της «ΠΙΣΤΗΣ», στα παιδιά με καρκίνο στην κοπή βασιλόπιτας – ευγενική προσφορά του ΙΕΚ Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ (Τμήμα Ζαχαροπλαστικής) με τη συνδρομή του Αντιπρόεδρου Απόστολου Ζαρκάδα-Βεργή.

Αγγελικές ακούστηκαν φωνές από μια ιδιαίτερα ξεχωριστή χορωδία στην πρώτη της παρθενική εμφάνιση τη mix Χορωδία ΑμεΑ και Ενηλίκων Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου (Τμήμα Νέας Δημητριάδος) με Χοράρχη την κ. Αγγελική Κοντοπούλου. Γιατί αυτή η χορωδία-μοναδική και ανεπανάληπτη-απαρτίζεται από παιδιά με ονειρώδεις ικανότητες να συνδυάζουν τη γλυκύτητα της ψυχής τους με τη λάμψη του εκφραστικού τους βλέμματος που καθήλωσαν όλους με λατρεμένες μελωδίες του Νότη Μαυρουδή αγκαλιασμένες με την ευαισθησία της καρδιάς τους.

Μαζί με την εξαίρετη Αγγελική Κοντοπούλου συνόδευαν στο ακκορντεόν ο Κώστας Βαϊνάς με ιδιαίτερη σταδιοδρομία στην εκπαίδευση και στην κιθάρα ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα στην οργάνωση του οποίου συμμετείχε και η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων Μαγνησίας και τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο Απόστολος Νάσιος Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, η κ. Έλενα Αντωνοπούλου και η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η Διοίκηση της «ΠΙΣΤΗΣ» ευχαριστεί τον κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, το βιβλιοπωλείο copymania, τα Κοσμήματα ΜΟΡΦΗ jewelry, τα καταστήματα ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ είδη σπιτιού και την ταβέρνα Αρχιπέλαγος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου