ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ορφανοτροφείο Βόλου έκοψε την πίτα του

το-ορφανοτροφείο-βόλου-έκοψε-την-πίτα-200705

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και παράλληλα σε κλίμα συγκίνησης για τους δεκάδες εθελοντές του ιδρύματος, αλλά και χαράς για την έλευση της νέας χρονιάς, το Ορφανοτροφείο Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Volos palace. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να τιμήσει ένα από τα πιο ευαίσθητα ιδρύματα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εθελοντές και φίλοι του Ιδρύματος, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι από όλο τον δήμο Βόλου, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Στην ειδική εκδήλωση βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα ο πατέρας Κωνσταντίνος Κωστίμπας, για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του προς το ίδρυμα. Έχοντας αναλάβει εδώ και χρόνια την ενορία του Αγ. Παντελεήμονα, η οποία βρίσκεται στο χώρο του Ιδρύματος, δίνει καθημερινά το καλύτερο του εαυτό προκειμένου να στηρίξει τα παιδιά. Επίσης τιμήθηκαν με έπαινο εθελοντισμού, οι εθελόντριες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, χρόνια τώρα.

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που το ίδρυμα μπήκε σε μία νέα τροχιά, είναι υγιές, μετά από πολλές περιπέτειες, αλλά και σκληρή δουλειά και υποσχέθηκε οτι θα συνεχίσει δίνοντας όλες του τις δυνάμεις.

Στην συνέχεια, σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν η κα Κλεοπάτρα Γεωργακλή, πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου και η κα Αντωνία Γιαννουσά Νταοπούλου, Γεν. Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και ευχήθηκαν καλή χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουν οι Διοικήσεις στον κ. Σταύρο Νάκο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, που για πολλοστή φορά, προσέφερε την αίθουσα δεξιώσεων του Volos Palace καθώς και το κέρασμα των καλεσμένων αφιλοκερδώς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας των παιδιών.

Ευχαριστούν ακόμη θερμά τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του και τους εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου