ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη συμμετοχή εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Κριθαριάς

με-μεγάλη-συμμετοχή-εκδήλωση-κοπής-πί-201375

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού- Εξωραϊστικού- Αθλητικού -Αλιευτικού Συλλόγου οικισμών Κριθαριάς και Πλάκες Βόλου Ν. Μαγνησίας «O Nέος Απόστολος», στο καφέ-εστιατόριο «Αίθριον» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Τα μέλη του Συλλόγου και όλοι όσοι παραβρέθηκαν, αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και η τυχερή της χρονιάς η κ. Άννα Γαζέτα όπου έτυχε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και πήρε το διήμερο ταξίδι από το πρακτορείο «vis Travel».

«Η συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου μας δίνει δύναμη, ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε και να δημιουργούμε για το καλό των Οικισμών μας» ανάφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Σπύρος Μάμαλης, καθώς ο σύλλογος κλείνει τα 40 ολόκληρα χρόνια δημιουργίας και υποσχέθηκε πως θα γιορταστούν το καλοκαίρι σε μεγάλη εκδήλωση στην Κριθαριά.

Και πρόσθεσε στον χαιρετισμό του «Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Ιατρό Γεώργιο Λύκα που μας ενημέρωσε σχετικά με την νόσο Αλτσχάιμερ».

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση με την ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας και ο σύλλογος πρόσφερε πολλά όμορφα δώρα, αλλά και απέμειμε τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες στον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ Γεώργιο Κίτσιο, στον πρόεδρο της διεύθυνσης πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου Ανδρέα Ζέρβα, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Νάσιο Απόστολο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατήρ Εμμανουήλ Τζανάκης ο βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και Μεικόπουλος Αλέξανδρος, εκπρόσωποι των βουλευτών Ζέττας Μακρή και Αθανάσιου Λιούπη, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γεώργιος Κίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Βόλου Σταυρίδης Αθανάσιος, η αντιδήμαρχος Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Νάσιος Απόστολος, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δημοτικής ενότητας Ν. Αγχιάλου κ.Βάσω Παρασκευοπούλου, η πρόεδρος του συλλόγου «Εγγλεζονήσι» Σταματιάδου Ουρανία, τα επίτιμα μέλη Σωτήρης Γκανάτσιος και Αθηνά Ντάφου, οι πρώην πρόεδροι Κριθαριάς, Παναγιώτου Γεώργιος, Αλμπανίδης Δημήτριος, ο φίλος του συλλόγου Δημήτριος Λεύκελης, τα μέλη Μαίρη Πανοζάχου και Μαρία Σόκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου