ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» -Το μήνυμα της Γιάννας Αγγελοπούλου

αυτό-είναι-το-σήμα-της-επιτροπής-ελλά-207428

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα (07.02.2020) το σήμα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της “φυγής προς τα εμπρός”, με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.

“200 χρόνια. Δεν είναι απλώς ιστορία. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε. Αλλά και να θυμηθούμε από πού ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε. Και να αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε. Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως, εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας”, είναι το μήνυμα της προέδρου της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου.

Στις 31 Ιουλίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις, που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

Η Επιτροπή “Ελλάδα 2021” λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.
Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι και η ιστοσελίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: www.greece2021.gr

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου