Στηρίζουν τον πολιτισμό οι Βολιώτες

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-23, 18:31:32
Άποψη του Μουσείου της Πόλης του Βόλου
Στηρίζουν τον πολιτισμό οι Βολιώτες

Ξενάγηση στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Μαγνησίας, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου, Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών, όπου λειτουργεί η θεματική έκθεση «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα».

Την ξενάγηση θα κάνει η ξεναγός, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» Μελίνα Κωστίδη.

Ορίζεται οικονομική επιβάρυνση ενός ευρώ για όσους δεν είναι ανήλικοι, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» ή έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν εισόδου σε μουσεία, λόγω ειδικότητας ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Οσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό, εάν είναι εφικτό μέχρι το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου, στην Ενωση Γονέων και συγκεκριμένα στη γενική γραμματέα του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλέφωνο 6977070414 και στο email lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10:45 το πρωί της Κυριακής στον χώρο της εισόδου του Μουσείου της Πόλης του Βόλου, ώστε στις 11 το πρωί να ξεκινήσει η ξενάγηση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=