ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκοψαν πίτα οι «Μάγνητες Τυφλοί»

εκοψαν-πίτα-οι-μάγνητες-τυφλοί-233967

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ορασης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ορασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Ευστάθιος Τρικεριώτης.

Το Σωματείο ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΠΟΜΑΜΕΑ Στέφανο Πάικο και τους εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας που παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η τ. υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αντιδήμαρχος Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Νατάσσα Μορφογιάννη και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ Απόστολος Νάσιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων ΑΜΕΑ, ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας Βασίλειος Γιαννάκος, ο πρόεδρος του σωματείου κινητικά αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» Πέτρος Μπέλλος, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ουρανία Καρανικόλα, όπως επίσης και ο πρόεδρος του ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» Αθανάσιος Μπακαλιάνος. Επίσης παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, την ΟΕΒΕΜ, τον ΣΙΣΑΜ, το Euro Taxi Volos.

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ορασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» ευχαριστεί επίσης «όλα τα μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση» σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου