ΕΞΟΔΟΣ

Στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου»

στηρίζουν-την-κιβωτό-του-κόσμου-263045

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Θερμό μήνυμα στήριξης από την τοπική κοινωνία στο έργο και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου» στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε προχθές στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Οι μεγάλες ποσότητες τροφίμων, που συγκεντρώθηκαν, θα καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», που βρίσκεται στο Διμήνι και φιλοξενεί 20 παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Η συναυλία, που διοργάνωσε η «Ιωνία», με πρωταγωνιστές 200 παιδιά, έστειλε δυνατά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, με τα παιδιά να ενισχύουν την «Κιβωτό».

Την ευγνωμοσύνη του έμψυχου δυναμικού της «Κιβωτού» εξέφρασε η κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη της δομής Εύα Καραβοσιάνη, η οποία υπογράμμισε ότι «είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και για το γεγονός ότι τα παιδιά μας συμμετέχουν ενεργά», είπε.

Την ικανοποίησή της εξέφρασε, παράλληλα, η υπεύθυνη της χορωδίας Κορνηλία Φραγκογιάννη, ενώ υπογράμμισε ότι «πρόκειται για μεγάλο εγχείρημα, που στέλνει όμορφα μηνύματα στα παιδιά, όπως ο σεβασμός, η αγάπη, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια, η διάθεση και το ενδιαφέρον για προσφορά».

Δεκάδες σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής για τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της προχθεσινής εκδήλωσης, που απέδειξε περίτρανα ότι περισσεύει η κοινωνική ευαισθησία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου