ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηχογραφήσεις από το φεστιβάλ Πάου

ηχογραφήσεις-από-το-φεστιβάλ-πάου-310643

Μεταδίδονται ραδιοφωνικά απόψε στο δεύτερο πρόγραμμα

Συναυλίες από τις μουσικές συναντήσεις του φεστιβάλ Πάου 2019 σε ηχογράφηση του Γιάννη Μαυρίδη μεταδίδει απόψε Σάββατο 9 Νοεμβρίου από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα το δεύτερο πρόγραμμα 103,7.

Στις 10 το βράδυ θα μεταδοθεί το πρώτο μέρος της συναυλίας με τίτλο «My Favorite Things», με τον Κώστα Μαγγίνα κιθάρα και τον Φίλιππο Κωσταβέλη πλήκτρα.

Ο κιθαρίστας Κώστας Μαγγίνας διαλέγει μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, κομμάτια του Broadway παραδοσιακά αμερικανικά τραγούδια, συνθέσεις των Bob Dylan, Leonard Cohen, Neil Young κ.ά. Μαζί με τον Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο τα εξερευνούν, συνομιλούν μαζί τους και προσπαθούν να τα μεταμορφώσουν δημιουργικά σε μουσική απαλλαγμένη από στιλιστικές συμβάσεις, ευαίσθητη, προσωπική και άμεση.

Στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί το δεύτερο μέρος της συναυλίας με τίτλο «My Favorite Things», με τη Ρούλα Μανισάνου φωνή και τον Κώστα Βόμβολο ακορντεόν, πιάνο, σύνθεση. Τραγούδια, μουσικές, πρόσωπα, εποχές, τόποι, εικόνες, καταστάσεις με τους αγαπημένους Marianne Faithful, Nina Simone, Quincy Jones, Kurt Weill, Antonio Carlos Jobim , Nina Simone ,Leonard Cohen, Cassandra Wilson, Tom Waits, Κώστα Βόμβολο. Συμμετέχουν φιλικά ο Κώστας Μαγγίνας και ο Φίλιππος Κωσταβέλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου