Παιδική κωμωδία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-07, 15:20:05
Παιδική κωμωδία

«Η Ρόζι στο χωριό και ο Μανολιός στην πόλη» από τη Θεατρίνη

Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη ξεκινά τη θεατρική σεζόν με παιδική θεατρική κωμωδία, βασισμένη στον μύθο του Αισώπου «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης».

Πρόκειται για την ιστορία δύο ποντικών, οι οποίοι ως ξαδέρφια αποφασίζουν να επισκεφθεί ο ένας τον άλλον, η Ρόζι για διακοπές στην εξοχή και ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη.

Η Ρόζι μαθημένη στη ζωή της πόλης περνά δύσκολα στην εξοχή και αποφασίζει να φύγει την επόμενη κιόλας μέρα. Ο Μανόλης από την άλλη σκέφτεται να πάει να διαμείνει μόνιμα στην πόλη και να αφήσει τους φίλους και το σπίτι του στην εξοχή.

Ομως και εκείνος, αφού γνωρίσει από κοντά τους κινδύνους και την ανήσυχη ζωή της πόλης, γυρίζει αμέσως στο σπίτι του.

Μέσα από τα αστεία παθήματά τους και οι δύο καταλαβαίνουν πως όπως το σπίτι τους δεν θα βρουν πουθενά και έτσι επιστρέφουν στη μέχρι τώρα ζωή τους, ο καθένας στον τόπο του. Κωμικοί χαρακτήρες, αστείοι διάλογοι, χορογραφίες και τραγούδια έρχονται να συνθέσουν κωμική παιδική παράσταση.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής: Σκηνοθεσία, δραματουργία Συνοδή Φουκαλά, μουσική επιμέλεια, χορογραφίες Εύα Βούλγαρη, ηχοληψία Γιάννης Ευστρατιάδης, σκηνικά Νίκος Νίτης, Δώρα Ορφανίδου, μουσική Αντωνία Κιουπελόγλου. Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης Δήμητρα Παππά, Τόνια Κιουπελόγλου, Εύα Βούλγαρη, Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη. Η παράσταση ανεβαίνει σε σχολεία, νηπιαγωγεία, πολιτιστικούς συλλόγους και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906842332, email annamariapanagiotaki@gmail.com/. Υπεύθυνη Αννα - Μαρία Παναγιωτάκη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=