ΕΞΟΔΟΣ

«Δεν πετάμε τίποτα»

δεν-πετάμε-τίποτα-312375

Οι αγαπημένοι κωμικοί Mikeius και Θανάσης «Κάιν» Σαμαράς απόψε στο Lab Art

Δύο αγαπημένοι κωμικοί οι Mikeius και Θανάσης «Κάιν» Σαμαράς εμφανίζονται απόψε Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 21.30 στο Lab Art, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, Ζάχου – Βότση, στον Βόλο.

Οι δύο κωμικοί παρατηρούν κάθε λογής σύγχρονη τάση και συνήθεια και τη σχολιάζουν χωρίς να αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω σε μία μοναδική παράσταση στον Βόλο.

Ο γνωστός και αγαπημένος Mikeius, μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Λονδίνο και αφού συγκέντρωσε υλικό, παρατηρώντας τις δύο κοινωνίες, την ελληνική και την αγγλική, επιστρέφει σε παράσταση αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες, που μπορούν να μετατρέψουν συμπαθητική γνωριμία ή εν πρώτοις χαριτωμένη συνήθεια σε υλικό καυστικότατου σχολιασμού από τον μετρ του είδους, που γέννησε την περσόνα του «Μπραφ».

Μαζί του το νέο αίμα της stand up σκηνής Θανάσης «Κάιν» Σαμαράς, ο οποίος ειδικεύεται στο ξετύλιγμα του κουβαριού, από το οποίο ξεκινά φήμη, εντοπίζοντας έναν – έναν όλους τους γνωστούς, που είχαν έναν γνωστό, που τους είπε τι συνέβη αρχικά, αλλά και να εφευρίσκει σε κάθε παράσταση νέα παρατσούκλια για την αδερφή του.

Μαζί και οι δύο ένα είναι σίγουρο, ούτε θα πετάξουν, ούτε καν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Προπώληση 8 ευρώ. Ταμείο 10 ευρώ. Προπώληση στον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118 Βόλος, Illusion RT Τάκη Οικονομάκη 51Β Βόλος, Snuff Tobacco Store Γραβιάς 4, Παλιά Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου