ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά ο κύκλος ξεναγήσεων για γονείς στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

ξεκινά-ο-κύκλος-ξεναγήσεων-για-γονείς-344153

Ξεκινά για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο μάλιστα πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων τόσο στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, όσο και στους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, με πρωτοβουλία του Σωματείου Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου.

Η έναρξη του φετινού κύκλου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό, εάν είναι εφικτό μέχρι το πρωί μεθαύριο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στην Ενωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην έφορο του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο [email protected].

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, στον χώρο της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Σέσκλου, ώστε στις 10.30 να ξεκινήσει η ξενάγηση. Σημειώνεται, ότι η μετάβαση στο Διμήνι θα γίνει με ιδιωτικό μέσο μετακίνησης του κάθε συμμετέχοντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου