ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τάνια Τσανακλίδου ερμηνεύει…

η-τάνια-τσανακλίδου-ερμηνεύει-425037

Συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού των Μηλεών σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ. Τη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών «Γρηγόριος Κωνσταντάς» στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φιλιππίδεια 2011».

Η Τάνια Τσανακλίδου με τους φίλους της μουσικούς βγήκε την άνοιξη στο δρόμο και η παράσταση άρεσε σε όλους. Αποφάσισαν το καλοκαίρι να ταξιδέψουν όπου τους πάει ο δρόμος, γιατί ο δρόμος ξέρει, και ο δρόμος τους έφερε στις Μηλιές, που είναι και η μόνιμη κατοικία της Τάνιας. Η παράσταση έχει τη λογική του δρόμου, τη χαρά του απρόσμενου, την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική τρέλα.

Έξι κορυφαίοι μουσικοί συγκροτούν την υπέροχη μπάντα. Είναι οι: Αντώνης Ανδρέου – τρομπόνι, Αλέξανδρος Κτιστάκης – ντραμς – κρουστά, Σωτήρης Λεμονίδης – πιάνο – ακορντόν, Ίρις Λουκά – βιολί, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – κιθάρα, Παναγιώτης Τσεβάς – ακορντεόν. Στο τραγούδι μαζί με την Τάνια, εμφανίζεται η Σοφία Παπουλάκου. Στον ήχο ο Δημήτρης Καρπούζας και στο φως ο Περικλής Μαθιέλης.

Η Τάνια Τσανακλίδου είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνιδα, η οποία ξεκίνησε από το θέατρο, για να συνεχίσει με ανάλογη ευαισθησία και μελωδική διάθεση, την αξιόλογη προσωπική της διαδρομή. Πολλοί οι σημαντικοί σταθμοί που έχουν καταγραφεί στο βιογραφικό της, όπως το 1980, χρονιά κατά την οποία αποσπά βραβείο ερμηνείας στο γαλλικό φεστιβάλ "Rose d’ or". Το χειμώνα του 2001 συνεργάστηκε με τη Δήμητρα Γαλάνη στο μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο Ζυγό με τεράστια επιτυχία που συνεχίστηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία τους. Το 2003 ξανασυναντιέται μετά από είκοσι περίπου χρόνια, στη σκηνή με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου σ’ ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και των δύο καλλιτεχνών, συνεχίζοντας με την ίδια πάντα αγάπη την καλλιτεχνική της διαδρομή, που την οδηγεί στην συνεργασία που θα απολαύσουμε προσεχώς.

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 12 ευρώ και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους μαθητές Δημοτικού. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δισκοπωλείο classic- Ερμού και Αντωνοπούλου στο Βόλο, στην Κάβα Ποτών Παπαδημητρίου στην Αργαλαστή και σε όλα τα καταστήματα στις Μηλιές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973327998 και 6973431572.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου