ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Καρυοθραύστης» έρχεται στον Βόλο για όλα τα σχολεία

ο-καρυοθραύστης-έρχεται-στον-βόλο-γ-375353

Ο «Καρυοθραύστης» έρχεται στον Βόλο για όλα τα σχολεία, με την ομάδα «Ονειροπόληση» να παρουσιάζει φαντασμαγορική παράσταση για τα παιδιά.

Η πρόταση, που απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων, αφορά στην περίοδο των γιορτών και είναι έργο το οποίο κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών.

Ο «Καρυοθραύστης» είναι έργο ύμνος στη φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, δημιουργεί όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις, κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν.

Το έργο διαδραματίζεται την παραμονή των Χριστουγέννων μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Το όνειρο, η φαντασία, οι μελωδίες, όλα μαζί και καθένα ξεχωριστά ταιριάζουν απόλυτα στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο «Καρυοθραύστης», έργο του Χόφμαν το οποίο έκανε λιμπρέτο ο Αλέξανδρος Δουμάς και πλαισίωσε μουσικά ο μεγάλος Ρώσος συνθέτης Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών σε όλες τις πόλεις του κόσμου.

Είναι για τα παιδιά το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Το έργο είναι πλούσιο σε συναισθήματα, πλαισιωμένο με πολλή μουσική, χορό και τραγούδια, θα συναρπάσει τα παιδιά, θα τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όμορφα.

Η σκηνοθετική γραμμή έλαβε υπόψη και σεβάστηκε διακριτικά τους κανόνες της εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης.

Για κλείσιμο παραστάσεων και για όποιες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τούλα Ζαχαριουδάκη στα τηλέφωνα 2106046926 και 6981017808.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου