ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ανήσυχοι ΔραΠαίκτες Βόλου ξανά στη σκηνή

οι-ανήσυχοι-δραπαίκτες-βόλου-ξανά-στη-378380

Εξαιρετικά δημιουργικό αποδείχθηκε το καλοκαίρι για τους ΔραΠαίκτες Βόλου, στους οποίους προστέθηκαν φρέσκα πρόσωπα, που μαζί με τα παλαιότερα προβάρουν ήδη το νέο θεατρικό τους έργο, με τον τίτλο «D.N.A.» Το αρκτικόλεξο του τίτλου φυσικά και σημαίνει κάτι …ευφάνταστο, που ακόμη δεν αποκαλύπτεται, το σίγουρο όμως είναι ότι το 19ο θεατρικό έργο του ευΑγγελου Κάβουρα, 17ο που ανεβάζει με την ομάδα, της οποίας είναι ιδρυτής και εμψυχωτής από το 2011, σύντομα θα ξεσηκώσει εκ νέου το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

Επειδή ως γνωστόν είναι στο …dna της δημοφιλούς ερασιτεχνικής ομάδας να παρουσιάζει δωρεάν τις παραγωγές της με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ συλλόγου ή δομής, που έχει κοινωφελείς σκοπούς, καλείται όποιος φορέας ενδιαφέρεται να ανέβει η φετινή παραγωγή υπέρ του να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976825825 ή με email στο [email protected].

Στο πλαίσιο αυτό και καθώς δεν έχουν καθόλου έσοδα από την αφιλοκερδή τους δράση, οι ΔραΠαίκτες Βόλου αναζητούν δωρεάν χώρο για τις πρόβες τους, 40 τ.μ. αρκούν, άδειος κατά προτίμηση. Οποιος έχει κάτι να προτείνει, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου