ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά βυζαντινών ύμνων στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

βραδιά-βυζαντινών-ύμνων-στον-ι-ν-αγ-γε-394798

Μουσική εκδήλωση διοργανώθηκε χθες το βράδυ στο προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Δ.Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου.

Μια βραδιά με βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια από τη βυζαντινή χορωδία «Θεσσαλοί Μελωδοί» με καλλιτεχνικό διευθυντή και χοράρχη τον Γεώργιο Λεμονόπουλο πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας και καθηγητή βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε μέλος της βυζαντινής χορωδίας «Θεσσαλοί Μελωδοί» και στη συνέχεια ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο σε όσους προσφέρουν στην τοπική κοινωνία για μιάμιση δεκαετία μέχρι και σήμερα στον τομέα της υγείας, στην ΤΟΜΥ Αγριάς, αλλά και εθελοντές που καθημερινά παρέχουν πρώτες βοήθειες στον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Βόλου Πέτρος Μπλάνας, η πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ/ΔΙΕΚ και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου Νατάσα Μορφογιάννη και η συντονίστρια της ΤΟΜΥ Αγριάς Γκαλίνα Πλακιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου