Πλατείες γεμάτες τραγούδια

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-17, 14:45:28
Πλατείες γεμάτες τραγούδια

Ο Γιώργος Περού αύριο στο θεατράκι που βρίσκεται στο ξενώνα «Κτήμα Σαμανλή» στον Κισσό

Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Πλατείες γεμάτες τραγούδια» αύριο Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21.00 στο μικρό θεατράκι που βρίσκεται μέσα στον ξενώνα «Κτήμα Σαμανλή» στον πανέμορφο Κισσό του Πηλίου.

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν.

Οι παριστάμενοι θα απολαύσουν μία μοναδική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Ακη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετυλίγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, το εστιατόριο «Κληματαριά», το supermarket «Αγγελικάς» και η ακτοπλοική εταιρεία Sea Jets. Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Εχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Επίσης υπογράφει και δύο διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε φίλα με» του Μανώλη Χιώτη και το «Χθες το βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=