ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επανακάμπτουν στο Πήλιο

επανακάμπτουν-στο-πήλιο-413899

Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» εμφανίζονται στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου

Μετά από σειρά αξέχαστων εμφανίσεων τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια στο εξαιρετικό LASKALA της Τσαγκαράδας, οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» επανακάμπτουν στο Πήλιο, στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αλώνι το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ. Οι χειμερινοί κολυμβητές εμφανίστηκαν το 1981 με τον δίσκο «Χειμερινοί Κολυμβητές» και έκτοτε έχουν εκδώσει τους δίσκους «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;», «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Από το 1981 δίνουν κατά μέσο όρο 10-20 συναυλίες το χρόνο. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, διαμορφώνουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

Έτσι, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Το μουσικό σχήμα απαρτίζουν οι: Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή, Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν, Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή, Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι.

Το Θέατρο Αλώνι βρίσκεται στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου.

Η γενική είσοδος είναι 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στον Mουσικό οίκο Κεχαϊδη στο Βόλο και το «Ουζερί του Στεφανή» στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου