ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με την Ηρώ

συναυλία-με-την-ηρώ-414536

Το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου πραγματοποιείται στη Σκιάθο

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ηρώ, επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη Σκιάθο, για μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει με μόνη συνοδεία ένα πιάνο, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, στο ξενοδοχείο Atrium, στις 21.00.

Η ανθρώπινη και η μαγευτική φωνή της Ηρούς θα μας πάει ένα ακόμα ταξίδι, με ένα πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια εμβληματικών συνθετών, ελλήνων κα ξένων.

Η Ηρώ, θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έχει στο ενεργητικό της 10 δισκογραφικές δουλειές στις οποίες έχει γράψει η ίδια τα περισσότερα τραγούδια σε μουσική και αρκετά από αυτά και σε στίχους.

Από αυτούς τους δίσκους έχει έναν χρυσό και έναν πλατινένιο φτάνοντας στον επίσημο κατάλογο της IFPI στην πρώτη θέση σε κατάταξη με το δίσκο «Απογείωση», ενώ στο ραδιόφωνο έφτασε στην πρώτη θέση για τέσσερις συνεχείς μήνες και στην δεύτερη θέση σε ποσότητα μετάδοσης στην τριετία 2002-2004.Έχει επίσης ένα δίσκο με τέσσερα παιδικά τραγούδια, των οποίων τα έσοδα δόθηκαν για την κατασκευή του παιδικού ξενώνα «Ιρις» για παιδιά με ψυχικές διαταραχές.

Επιλέχθηκε από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη να ερμηνεύσει με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μελοποιημένη ποίηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εχει στο ενεργητικό της αξιόλογο αριθμό εμφανίσεων με σημαντικότερη αυτήν της Μικρής Επιδαύρου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών. Ακόμα εμφανίσεις με πιάνο και τραγούδι και ενορχηστρώσεις σε πληθώρα εκδηλώσεων και σε συνεργασία με γνωστούς Ελληνες και ξένους συνθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές. Εχει γράψει μουσική για Θέατρο σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Μεγάλος χορηγός της συναυλίας είναι το ξενοδοχείο Atrium της οικογένειας Χατζημιχάλη, γνωστό και ως «Αίθριο πολιτισμού», για τις σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» και την Πρεσβεία της Αυστρίας, στο πλαίσιο της οποίας έχουν συμμετάσχει μουσικοί του κλασικού ρεπερτορίου με διεθνή αναγνώριση.

Η συναυλία είναι με ελεύθερη είσοδο, διότι η ερμηνεύτρια εμφανίζεται αφιλοκερδώς, ως οικογενειακή φίλη των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 24270 49345 και 6945073857.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου