ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πάρτι της χρονιάς

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-το-πάρτι-της-418691

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η πόλη μας γέμισε χορό και χαμόγελα φιλοξενώντας επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες χορευτές από όλο τον κόσμο σε μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της χώρας.

To 10ο Greek Salsa Boοtcamp, το οποίο δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός εκ των μεγαλύτερων χορευτικών events της Ελλάδας και των Βαλκανίων, διοργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5* στην Αγριά Βόλου 4 – 7 Ιουλίου. Το τετραήμερο οι λάτρεις της λάτιν μουσικής και του χορού μπορούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα χορού, salsa, merengue, bachata, kizombadancehall, afrobeats κ.λπ., επαγγελματικά εντυπωσιακά σόου, διαγωνισμούς, parties, pool parties, fashion shows, όπως επίσης να συμμετέχουν και σε παράλληλες δραστηριότητες όπως το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού.

Για το φεστιβάλ η διοργάνωση είχε προσκαλέσει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους δασκάλους, performers, djs, αλλά και MCs του κόσμου και φυσικά τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής. Σπουδαία ονόματα όπως Super Mario (UK), Fabian & Fania (SPAIN), Osbanis & Anneta (UK/POLAND), Tony Pirata (FRANCE), Ramark Dance Company (FRANCE), DJ Tuli (UK), DJ Willy (FRANCE), MC Moe Flex (UK) βρίσκονταν στο φετινό line up.

Τα βράδια, εκτός από τους προσκεκλημένους παγκοσμίου φήμης djs, οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να απολαύσουν live καλλιτέχνες, όπως την κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένη Κουβανή τραγουδίστρια Rosanna Mailan, επίσης την 9μελή λάτιν μπάντα LOCALATINA με επαγγελματίες μουσικούς από Ελλάδα και Λατινική Αμερική.

Τις δύο πρώτες βραδιές οι διαγωνισμοί kizomba (αφρικάνικος χορός σε ζευγάρια) και Rueda De Casino (Salsa με εναλλαγή ζευγαριών σε κύκλο) στέφθηκαν με επιτυχία με πολύ μεγάλη συμμετοχή και οι νικητές απέσπασαν μέχρι και έπαθλα των 700 ευρώ.

Highlight της φετινής διοργάνωσης ήταν φυσικά η βραδιά του Σαββάτου, όποτε και έγινε ο εορτασμός των 10 χρόνων του Greek Salsa Bootcamp με μια φαντασμαγορική τελετή, στην οποία συμμετείχε και η γνωστή σε όλους μας μπάντα αφροβραζιλιάνικων κρουστών CARACATU καθώς και όλοι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, κόσμος από όλη την Ελλάδα, καθώς και γκρουπ από το εξωτερικό συμμετείχαν, ενώ τα βράδια πολλοί ήταν και οι Βολιώτες που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα σόου και να διασκεδάσουν στα πάρτι μέχρι το πρωί.

Το Greek Salsa Bootcamp θα πραγματοποιηθεί και του χρόνου 2 – 5 Ιουλίου 2020 και αναμένεται ακόμα πιο δυνατό, μια και κάθε χρόνο η διοργάνωση αναπτύσσεται όλο και περισσότερο εισάγοντας νέα δεδομένα στο πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως χορευτικών γνώσεων είτε συμμετέχοντας στα μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (υπάρχει διαφορετική αίθουσα για κάθε είδος και επίπεδο ακόμα και για αρχάριους μαθητές), είτε με το να παρακολουθήσει τα σόου, τους διαγωνισμούς και τα πάρτι του τετραημέρου. «Επομένως βάλτε το στο πρόγραμμά σας για την ερχόμενη χρονιά» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης από την πρώτη χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου