ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα βήματα της σάλσα

στα-βήματα-της-σάλσα-431233

Σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί για την περιοχή μας το Greek Salsa Bootcamp, που ανοίγει σήμερα τις πύλες του και θα φιλοξενηθεί έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή μας, συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα Salsa Festivals στην Ελλάδα και περιλαμβάνει μαθήματα χορού από γνωστούς καλλιτέχνες, parties, shows και ένα beach party. Με την συγκεκριμένη διοργάνωση, που πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», ο Βόλος έχει εισέλθει πλέον στον παγκόσμιο χάρτη της Salsa, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν δεκάδες λάτρεις του είδους από όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Αγγλία και τη Νορβηγία. Διοργανωτές του Greek Salsa Bootcamp, είναι οι Salsa Y sueñO, μια ομάδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε στον Βόλο το 2006. Μέσα από τις δραστηριότητές τους προσπαθούν να αναπτύξουν στην πόλη μας, και όχι μόνο, τον χορό και την λατινοαμερικάνικη κουλτούρα. Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι ότι πάνω από όλα είναι παρέα και ότι κάνουν, το κάνουν με μεράκι, διασκεδάζοντας πάνω απ’ όλα.

Τα μαθήματα του salsa bootcamp θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά. Οι καλλιτέχνες-δάσκαλοι που θα παραδώσουν τα μαθήματα είναι καταξιωμένα ονόματα στην σκηνή της salsa τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε παράλληλες αίθουσες και οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το επίπεδο και τον χορό που τους ενδιαφέρει. Έχει σεμινάρια για όλα τα επίπεδα, είτε κάποιος έχει εμπειρία στο χορό είτε όχι επομένως είναι μια ευκαιρία να μυηθεί νέος κόσμος στον χορό της salsa και να διασκεδάσει ενώ παράλληλα θα μάθει νέα πράγματα. Θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο βραδινά πάρτι στον συνεδριακό χώρο του Valis σήμερα και αύριο βράδυ με shows από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες, μουσική από επτά διεθνείς djs και χορό για όλο τον κόσμο.

Το τριήμερο κλείνει την Κυριακή με ένα ολοήμερο αποχαιρετιστήριο beach party στο Αργοναυτικό Πάρκο στην Καλλιφτέρη σε συνδυασμό με καλοκαιρινά sports, διαγωνισμούς και ανοιχτά μαθήματα χορού δίπλα στο κύμα. Στο επίσημο website του salsabootcamp (www.salsabootcamp.gr) οι ενδιαφερόμενοι και οι λάτρεις του είδους γενικότερα, μπορούν να βρουν τα επίσημα videos του 1st Greek Salsa Bootcamp για να αποκτήσουν μια εικόνα από την περσινή διοργάνωση και παράλληλα να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες πάνω στις λεπτομέρειες του δεύτερου, φετινού, 2nd Greek Salsa Bootcamp. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6972951358 (Χαρά), 6944311985 (Στέλιος), στο email [email protected] καθώς και στην φόρμα επικοινωνίας της επίσημης ιστοσελίδας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου