ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου ο Σωκράτης Μάλαμας

στο-δημοτικό-στάδιο-βελεστίνου-ο-σωκρ-425698

Toν Σωκράτη Μάλαμα, που είναι μία σχολή από μόνος του, μοναδικός στην ερμηνεία, μοναδικός στη σύνθεση, στη γραφή και οπτική του, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στον Βελεστίνο μεθαύριο Τρίτη 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Το γνωστό καλλιτέχνη φιλοξενούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου οι σύλλογοι Νεολαίας Ριζομύλου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” και Βελεστίνου “ΕΝΟΔΙΑ”, γιορτάζοντας 3 χρόνια από την ίδρυσή τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου κοινό και καλλιτέχνης, αναμένεται να μετατραπούν σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα», όπως επισημαίνουν σ’ ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.

Μαζί του οι: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι) Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι) Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα) Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κόντρα μπάσο) Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι) Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι) Νίκος Παραουλάκης (νέυ) Τίτος Καργιωτάκης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος (ηχοληψία) Χρήστος Λαζαρίδης (σχεδιασμός φώτων) Δημήτρης Κατέβας (τεχνικός σκηνής).

Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ

Τιμή εισόδου: 14 ευρώ

Ώρα προσέλευσης κοινού: 20.30

Ώρα έναρξης συναυλίας: 21.30

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου