ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκινά το Los Almiros Festival 2019 στο Κουρί

ξεκινά-το-los-almiros-festival-2019-στο-κουρί-425732

Το Los Almiros Festival θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά και οι Lafers απ’ όλον τον γαλαξία και όχι μόνο ετοιμάζονται για ένα ακόμα τεράστιο πάρτι. Ανανεωμένο, ζωντανό, ακόμα πιο δυναμωμένο από δυσκολίες και εμπόδια, με ακόμα περισσότερη τρέλα και μεγαλύτερη όρεξη και πάντα σταθερό στις βασικές του αξίες, αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, συμμετοχή.

Το πιο ελεύθερο φεστιβάλ όλων ανοίγει τις πόρτες του για ένα εξωφρενικό τετραήμερο. Φέτος, μάλιστα, για έναν επιπλέον πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο σκοπό, για την ενίσχυση του πολύ αγαπημένου και εξέχοντος Lafer, Αλεξ, που δίνει μια πολύ δύσκολη, μα αποφασιστική, μάχη για τη ζωή!

Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, συζητήσεις, γνωριμίες, γέλιο, χαρά, φιλία. Τέσσερις μέρες για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα γούστα. Από το pre party της Τετάρτης 31ης Ιουλίου, μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου 3 Αυγούστου, το αγαπημένο σε όλους δάσος Κουρί θα ζει στους ρυθμούς του 8ου Los Almiros Festival, το οποίο παρουσιάζει και φέτος ένα από τα πιο πλήρη line up που θα μπορούσε να φανταστεί κάθε φίλος της μουσικής. Rock, stoner, psychedelic, punk, reggae, hip hop, ska, dub, balkan, heavy, doom… Ολες οι μουσικές συναντώνται και γιορτάζουν μαζί.

Η αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής συναντά κορυφαία ονόματα από το εξωτερικό όπως τους μεγάλους Dub Inc., τον θρύλο CJ Ramone στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα και τους σπουδαίους Graveyard.

Οπως κάθε χρόνο, το LAF ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες του ζητώντας τους μόνο τη θετική διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό τους.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 1 Αυγούστου Dub inc, Cj Ramone, Social Waste (Official), Kako Synapantima, Rationalistas – Ορθολογιστές, Τοξικά Απόβλητα, Στράφι – Strafi.

Παρασκευή 2 Αυγούστου Graveyard, Nightstalker (Official), Βέβηλος, BAiLDSA, OLDSCHOOL REDNEX, Sadhus ”The Smoking Community”, Minorfase.

Σάββατο 3 Αυγούστου Planet of Zeus, Bad Movies, Fundracar, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Puta Volcano, Void Droid, Bonzai.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου