Ενθουσίασε τους θεατές η γιορτή λήξης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-13, 13:39:20
Ενθουσίασε τους θεατές η γιορτή λήξης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση λήξης των τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της Ν. Αγχιάλου.

Ο τίτλος του έργου ήταν "Κλακέτα και... Πάμε!!". Αυτό ήταν και το σύνθημα για να ξεκινήσει ένα μουσικοχορευτικό "ταξίδι "στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ... Αλίκη, την Τζένη, τον Λάμπρο, την Ρένα, τον Θανάση και άλλους πολλούς, σε μία παράσταση όπου συμμετείχαν όλοι, «ηθοποιοί» και κοινό.

Αστείοι διάλογοι, αξέχαστες ατάκες, τραγούδια που αντέξανε στον χρόνο και τα σιγοψιθυρίζουμε μέχρι σήμερα.

Τα παιδιά ερμήνευσαν με ξεχωριστό τρόπο τους ρόλους τους και χάρισαν μία αξέχαστη εμπειρία στους παρευρισκομένους.

Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στην παραλιακή ταβέρνα "Αλέξανδρος", όπου με αμείωτη διάθεση για χορό και τραγούδι, οι χορευτές, οι χορωδοί, τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Φιλοπρόοδου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και επανεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Βόλου κα Βάσω Πυργάνη- Παρασκευοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου κα Χριστίνα Καρανικόλα, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κα Γερακίνα Μηνούδη, οι κυρίες Ζαχαρού Γεωργία και Ντίνα Καραμήτσιου από τον Σύλλογο Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, ο πρόεδρος του παραγωγικού συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» κος Γιάννης Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κος Γιάννης Λουλούδης και ο γραμματέας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέου Μοναστηρίου κος Βασίλης Νταντούδης.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει την μαέστρο της παιδικής και γυναικείας χορωδίας κα Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου, την χοροδιδάσκαλο του νηπιακού τμήματος κα Θάλεια Μπούτλα, τον χοροδιδάσκαλο του παιδικού-εφηβικού και των τμημάτων ενηλίκων κο Θανάση Μπέα.

Ευχαριστεί επίσης για τη σκηνική παρουσία τους τις κυρίες Αθηνά Βήτα, Αθηνά Γκούβερη, Γαβριέλα Φλαμουρίδη και Βάγια Μαλαματλή για την προσφορά του έργου της, τους κυρίους, Στέλιο Μουτζούρη, Άγγελο Χατζηχριστοδούλου, τις κυρίες της Γυναικείας Χορωδίας του Φιλοπρόοδου και την Αλεξάνδρα Πλατανιά που τους καθήλωσε με την φωνή της.
Ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται και τιμούν τον Σύλλογο.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως απευθύνει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές που έκαναν όλους υπερήφανους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=