ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη συμμετοχή στο λαϊκό πανηγύρι στο Φυτόκο

μεγάλη-συμμετοχή-στο-λαϊκό-πανηγύρι-σ-451861

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά, πραγματοποίησε ο Αγροτικός, Πολιτιστικός, Αθλητικός Σύλλογος Φυτόκου Μαγνησίας, στα πλαίσια της λήξης της φετινής χορευτικής χρονιάς, το λαϊκό πανηγύρι στον χώρο εκδηλώσεων του οικισμού.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, τούς χορευτές, τούς γονείς και περισσότερο τη δασκάλα, την Ελευθερία Τσαλούχου, για την προσπάθεια της.

Στην εκδήλωση, έλαβε χώρα ένα πάρα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό γεγονός, με πρωτοβουλία τής κ. Αθηνάς Μπασδέκη, συγκεντρώθηκαν οι μαθητές τής δεκαετίας 1960-70 του πρώην Δημοτικό Σχολείου Φυτόκου και τίμησαν τον δάσκαλό τους, τον κο Δημόπουλο, που ακμαιότατος παρόλα τα χρόνια του, παρέλαβε συγκινημένος την πλακέτα για την προσφορά του, στο σχολείο του Φυτόκου.

Οι παλιοί συμμαθητές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με το δάσκαλο τους. Ο σύλλογος, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου