ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγούδησαν για καλό σκοπό

τραγούδησαν-για-καλό-σκοπό-452700

Η δημοφιλής Ελένη Τσαλιγοπούλου και η «Ιωνία» τραγούδησαν για το Ειδικό Σχολείο Αγριάς

Γέμισε ασφυκτικά η αγάπη του κόσμου το θερινό θέατρο Βόλου, όπου διοργανώθηκε προχθές η συναυλία στήριξης στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να μαγεύει το πλήθος, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που αποθεώθηκε από το κοινό, εμφανίστηκε με την ορχήστρα και τη χορωδία «Ιωνία», ξεδιπλώνοντας πάνω στη σκηνή τη μεγάλη της αγάπη στα παιδιά και το ανεξάντλητο ερμηνευτικό της ταλέντο.

Η βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό του διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Αγριάς Απόστολου Μιχαλόπουλου, ο οποίος μίλησε με λόγια θερμά για τη μεγάλη πρωτοβουλία, το όνειρο της βελτίωσης των υποδομών που γίνεται πράξη χάρη στη συμπαράσταση του κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου πλαισίωσε τη βραδιά, επικροτώντας την κοινή προσπάθεια, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την πέμπτη κατά σειρά συνεργασία της με την ορχήστρα και τη χορωδία «Ιωνία», ενώ σημείωσε ότι «κάθε χρόνο η ορχήστρα και η χορωδία γίνονται ακόμη καλύτερες». Παράλληλα αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον ερμηνευτή Θοδωρή Κοτονιά, ενώ εξήρε το γεγονός ότι τα παιδιά έπαιξαν το ρεπερτόριό της, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι διαθέτουν «τσαγανό», «μεράκι» και «ταλέντο».

Την απόλυτη ικανοποίησή τους εξέφρασαν η Κορνηλία Φραγκογιάννη, η οποία ανέλαβε τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας, καθώς επίσης και ο Νεκτάριος Δεμελής καλλιτεχνικός διευθυντής της «Ιωνίας». Τη συναυλία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τη βραδιά, στέλνοντας παράλληλα δυνατά μηνύματα συμπαράστασης στο έμψυχο δυναμικό του Ειδικού Σχολείου Αγριάς.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου