ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου

με-επιτυχία-οι-διήμερες-εκδηλώσεις-το-453477

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Χρυσοχοϊδη με διήμερες εκδηλώσεις στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 με ανοικτές για το κοινό παρουσιάσεις και παραστάσεις ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική χρονιά των τμημάτων παραδοσιακών χορού και θεάτρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου το βράδυ όλα τα τμήματα παραδοσιακών χορών (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα με την επιμέλεια και την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη και Μαρίας Γκογκινούδη, ενώ το παιδικό τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής με την καθοδήγηση της Νηπιαγωγού Κωνσταντίνας Γκίκα και της Χορωδίας με υπεύθυνη τη Μουσικό Αγγελική Κοντοπούλου πλαισίωσαν με μουσική και θέαμα την εκδήλωση.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου το βράδυ η Θεατρική Ομάδα με υπεύθυνη την Σταυρούλα Τσιγγινούδη παρουσίασε την παράσταση «Η κυρά μας η Μαμή».

Πλήθος κόσμου γέμισε για άλλη μια φορά την πλατεία Χρυσοχοίδη και τις δύο ημέρες χειροκροτώντας χορευτές, χορωδούς, καθώς και τα μέλη των μουσικοκινητικών και θεατερικών ομάδων πιστοποιώντας την άρτια επιμέλεια και προετοιμασία.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ευχαριστώντας τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου εξήρε το ρόλο των εθελοντών και τη σπουδαιότητα της συνεχούς συμμετοχής στα τμήματα ευχόμενος «καλό καλοκαίρι» και «καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο» με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ευχαρίστησε όλο το κόσμο και τα μέλη του Συλλόγου για την εθελοντική τους προσφορά και την ενεργή παρουσία τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου