ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαθητές εντυπωσίασαν με τις βελούδινες φωνές τους

μαθητές-εντυπωσίασαν-με-τις-βελούδιν-455025

Οι μαθητές του στούντιο φωνητικής τέχνης «Ιόλη» απέσπασαν θερμό χειροκρότημα

Ελαμψαν με την εμφάνισή τους και με τις βελούδινες φωνές τους οι μαθητές του «Ιόλη» στούντιο φωνητικής τέχνης στη μαθητική συναυλία που διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Περισσότεροι από 80 μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια μουσική πανδαισία διάρκειας 4 ωρών. Η συναυλία είχε ως θέμα το καλοκαίρι και την πανέμορφη ελληνική θάλασσα. Πλήθος κόσμου γέμισε το θέατρο με σκοπό να απολαύσει την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία πρόκειται να ακολουθούσουν επαγγελματικά τον χώρο του τραγουδιού. Στο πρώτο μέρος οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μαθητές συνεπήραν το κοινό με τις άψογες ερμηνείες τους, ενώ στο δεύτερο μέρος της συναυλίας εμφανίστηκαν η παιδική χορωδία του «Ιόλη» στούντιο φωνητικής τέχνης και οι μαθητές ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου, που με τις δροσερές φωνές τους συγκίνησαν τους θεατές.

Οι μουσικοί που συμμετείχαν αλφαβητικά είναι οι Αποστόλου Σπύρος καχόν, Δαλαγέργος Χρυσοβαλάντης μπουζούκι, Λουλούδης Ανέστης κιθάρα , Σταυροθεοδώρου Εφη πιάνο και Ιάσονας Τουφεξής βιολί. Τη μουσική επιμέλεια είχε η διευθύντρια του στούντιο Ιόλη Σκούρτη – Τσικουροπούλου, η οποία έχοντας 20ετή πείρα στη μουσική διδασκαλία προσφέρει πάντα έγκυρη γνώση και εξαιρετική μουσική παιδεία. Το όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα συμπλήρωσε η σχολή χορού «dance academy» Βόλου της Δέσποινας Ακρίβου. Χορευτές όλων των ηλικιών πλαισίωσαν χορευτικά τα τραγούδια των μαθητών, προσφέροντας έτσι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα!

Το στούντιο φωνητικής «Ιόλη» παρόλο που δραστηριοποιείται μόνο λίγους μήνες στην πόλη μας, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Τρεις μαθητικές συναυλίες, εγγραφή τραγουδιών σε στούντιο, συμμετοχή σε εγκαίνια τοπικού παιδικού σταθμού, συμμετοχή σε δισκογραφία τοπικού καλλιτέχνη και τέλος συμμετοχή με μουσικά διαλείμματα σε επιστημονικό συνέδριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου