ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραβευμένες φωτογραφίες

βραβευμένες-φωτογραφίες-470502

Εκθεση με τους διακριθέντες του διαγωνισμού «Δημήτρης Λέτσιος» στο Μουσείο Πόλης

Συνεχίζεται ο κύκλος των περιοδικών εκθέσεων στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της νέας έκθεσης με τα βραβευμένα έργα του πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας «Δημήτρης Λέτσιος», που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια. Η έκθεση διοργανώνεται με την κοινή πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αρχείων – Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου. Στα 14 χρόνια λειτουργίας της Λέσχης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες εκθέσεις φωτογραφίας και παρουσιάσεις φωτογράφων, όπου μέλη της Λέσχης παρουσίασαν φωτογραφίες τους ή αγαπημένους τους φωτογράφους και φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν το έργο τους.

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της η Λέσχη διοργανώνει τον κύκλο εκδηλώσεων «Νοέμβριος Φωτογραφίας» μια γιορτή της φωτογραφίας στην πόλη μας και μέχρι σήμερα διοργανώθηκαν 13 «Νοέμβριοι» και προετοιμάζεται ο 14ος.

Ετσι λοιπόν, οι φίλοι της καλλιτεχνικής φωτογραφίας έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα έργα εκείνα που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό στη διάρκεια των 10 ετών, από το 2009 έως το 2018.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου. Το Μουσείο της Πόλης του Βόλου βρίσκεται στην οδό Φερών 17 στα Παλαιά και λειτουργεί από Τρίτη μέχρι και Κυριακή πρωινές ώρες από τις 10.30 – 13.30 και το απόγευμα Τετάρτη και Παρασκευή από 18.00 – 21.00.

Τη Δευτέρα το Μουσείο είναι κλειστό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου