ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εμβληματικό «Ρέκβιεμ»

εμβληματικό-ρέκβιεμ-505088

Από το σύνολο του Αμερικανικού Πανεπιστημίου «AU Chamber Singers» και την καμεράτα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Το εμβληματικό «Ρέκβιεμ» σε ρε ελάσσονα, K 626 του Wolfgang Amadeus Mozart θα παρουσιαστεί από το επίλεκτο φοιτητικό σύνολο του Αμερικανικού Πανεπιστημίου «AU Chamber Singers» και την καμεράτα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20.30 στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, υπό τη διεύθυνση του Daniel Abraham.

Πρόκειται για ένα χορωδιακό έργο, χωρίς τα σολιστικά μέρη που ακούγονται συνήθως στις λειτουργίες του Haydn. Δύο γρήγορα μέρη (allegro) περιβάλλουν ένα κεντρικό αργό μέρος (adagio), δίνοντας στο έργο τη μορφή μιας συμφωνίας για χορωδία και ορχήστρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 24210 82358, 24210 82870 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» και «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου