Συνάντηση παιδικών ομάδων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-18, 14:45:53
Συνάντηση παιδικών ομάδων

Χορευτική εκδήλωση διοργανώνεται σήμερα στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

Συνάντηση παιδικών χορευτικών ομάδων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Βόλο σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Χρυσοχοΐδη με πρωτοβουλία και διοργάνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου.

Στην πρώτη συνάντηση παιδικών χορευτικών ομάδων με τίτλο «Το παιδί στην παράδοση» συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα παιδιών έντεκα συλλόγων της ευρύτερης περιοχής αποδεικνύοντας το ενεργό ενδιαφέρον των παιδιών για την παράδοση, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου, που ανέλαβε σε συνεργασία με την υπεύθυνη εκμάθησης παραδοσιακών χορών Μαρία Γκογκινούδη τη διοργάνωση.

Θα συμμετάσχουν οι ομάδες παιδιών των Χορευτικού Ομίλου Βόλου, Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι», Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες», Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Ν. Αγχιάλου Βόλου «Η Νέα Αγχίαλος», Συλλόγου Διάσωσης, Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου, Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας, Συλλόγου Θρακών Μαγνησίας, Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου, Χορευτικής Ομάδας Τερψιχόρη Βόλου. Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=