Ο Γιάννης Αντάμης ξεφύλλισε τη «Λεγεώνα»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-16, 18:46:41
Ο Γιάννης Αντάμης
Ο Γιάννης Αντάμης ξεφύλλισε τη «Λεγεώνα»

Το βιβλίο του Γιάννη Αντάμη με τίτλο «Λεγεώνα» παρουσιάστηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαύλου από το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων & Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Για το βιβλίο μίλησαν η δημοσιογράφος Ελένη Σταμούλη και ο φιλόλογος Λεωνίδας Χριστοδουλίδης, ενώ αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Σύνθια Μπατσή.

Ο Γιάννης Αντάμης, συγγραφέας και εκπαιδευτής στα εργαστήρια του Δήμου Βόλου, το χαρακτήρισε «βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, τουλάχιστον ως προς το ένα σκέλος».

Παράλληλα ανέλυσε την πλοκή και ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε μια κοινωνία που έχει μόλις ολοκληρωθεί ένας πολύ μεγάλος πόλεμος και χάρη σε μια τεχνολογική ανακάλυψη μπορούμε να δώσουμε απάντηση σε ένα πολύ μεγάλο ερώτημα, αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο». Στις σελίδες του βιβλίου και μέσα από την πλοκή «παρακολουθούμε όλη την εξέλιξη της πορείας αυτής που θα σταλούν οι ψυχοναύτες στον άλλο κόσμο και θα μας στείλουν ανταπόκριση για το τι μας περιμένει μετά» είπε, για να προσθέσει ότι ο αναγνώστης λαμβάνει από τη δική του οπτική γωνία τα μηνύματα του βιβλίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=