ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στις 12 Ιουνίου

συναυλία-με-την-μπάντα-του-πολεμικού-ν-514879

Μία ακόμη πρωτοβουλία του δικτύου «Περραιβία»

Μεγάλες συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής θα διοργανωθούν και φέτος, με πρωτοβουλία του παγκόσμιου δικτύου Ελασσονιτών «Περραιβία» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας σε όλη τη Θεσσαλία, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών φορέων της Θεσσαλίας.

Οι φετινές μεγάλες συναυλίες θα είναι, όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή ελληνική μουσική, έχουν γίνει θεσμός για τη Θεσσαλία και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί, κάθε χρόνο, τις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, κατακλύζοντας τα ανοιχτά μεγάλα θέατρα, όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Οι συναυλίες τον Ιούνιο 2019 θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο, στα Τρίκαλα και στα Φάρσαλα και έχουν ιερό σκοπό, δεδομένου ότι, πέραν της υψηλής καλλιτεχνικής τους αξίας που θα απολαύσουν όσοι τυχεροί θεατές τις παρακολουθήσουν στα ανοιχτά θέατρα σε όλη τη Θεσσαλία (αφιέρωμα στη χρυσή εποχή των sixties και του ελληνικού κινηματογράφου), θα στηριχτούν ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα (επίσκεψη της μπάντας ΓΕΝ για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης), όπως πάντα συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια, στα οποία το δίκτυο «Περραιβία» συνεργάζεται με την μπάντα ΓΕΝ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοινωνικά μηνύματα. Στον Βόλο η μπάντα θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της μπάντας, που θα έλθει στη Θεσσαλία με τα καλύτερα στελέχη της, έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος πλωτάρχης (ΠΝ), που έχει απογειώσει την καλή φήμη της τα τελευταία χρόνια. Σολίστ Σύλβια Τσιμπανάκου, Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης. Πληροφορίες στο δίκτυο «Περραιβία» Κων. Σκριάπας, τηλ. 6974881944, e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου