ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στον Βόλο

με-επιτυχία-το-6ο-πανελλήνιο-φεστιβάλ-μ-518707

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, 11-13 Απριλίου 2019. Τη διοργάνωση στήριξε και πλαισίωσε με όλες του τις δυνάμεις και ο Δήμος Βόλου, αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μαθητές.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ απηύθυνε στο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και στον Πρόεδρο του Οργανισμού Απόστολο Γαλάτη, ευχαριστήρια επιστολή διαβιβάζοντας τις ολόθερμες ευχαριστίες των διοργανωτών για την υποστήριξη που παρείχε στις σχολικές ομάδες, οι οποίες συνολικά έφτασαν τις πενήντα μία.

Συγκεκριμένα στη διοργάνωση συμμετείχαν 1.118 μαθητές γυμνασίων και λυκείων από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο και περίπου ενενήντα συνοδοί εκπαιδευτικοί. Από την περιοχή του Βόλου συμμετείχαν έξι σχολεία. Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία στους μαθητές να διδαχθούν σημαντικά στοιχεία που αφορούν στην ιστορία του ραδιοφώνου, τους τύπους των μικροφώνων αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τις τεχνικές μοντάζ και ήχου, γνώσεις απαραίτητες για να στηθεί μία ραδιοφωνική εκπομπή.

Οπως επισημαίνεται από την Διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, “Είναι προφανές πως η παρουσία του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σε τέτοιες δράσεις θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη. Παραμένουμε στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, ώστε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις και σε μελλοντικές διοργανώσεις”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου