ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ρυθμό και μουσική

με-ρυθμό-και-μουσική-551116

Στο φεστιβάλ κιθάρας Μακεδονίας η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας

Μία ακόμη τιμητική πρόσκληση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, που υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Βολιώτη μαέστρου και κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου στο φεστιβάλ κιθάρας Μακεδονίας 19 – 21 Απριλίου στην Καστοριά. Καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας είναι ο γνωστός Βολιώτης κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης.

Η ορχήστρα ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και η συμμετοχή των μελών της καθηγητών και σπουδαστών κιθάρας στην ορχήστρα είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία οικονομική συνδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα φεστιβάλ κιθάρας Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων, Μακεδονίας, Παρνασσού, Αττικής, σε σύμπραξη με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, αλλά και την Santa Barbara Guitar Orchestra, ενώ έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής χάρη στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και την Μαγνησία διεθνώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου