ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοιξιάτικη εκδήλωση στο ΚΗΦΗ Βόλου

ανοιξιάτικη-εκδήλωση-στο-κηφη-βόλου-558887

Εκδήλωση -καλωσόρισμα στην Ανοιξη πραγματοποιήθηκε στο ΚΗΦΗ Βόλου με την συμμετοχή του βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας Νεαπόλεως της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ την περασμένη Πέμπτη 4 Απριλίου.

Οπως αναφέρουν τα στελέχη του ΚΗΦΗ, “Καλωσορίζουμε την Άνοιξη την εποχή της αναγέννησης και της ελπίδας. Η ψυχή μας πλημμυρίζει από ευεξία βλέποντας την φύση να ξυπνάει και να μας χαρίζει υπέροχα χρώματα και αρώματα. Η μαγεία αυτής της εποχής ζέστανε τις καρδιές μας και για να γιορτάσουμε τον ερχομό της πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Βόλου εκδήλωση την με θέμα την Άνοιξη”.

Και προσθέτουν χαρακτηριστικά: “Το κέντρο μας γέμισε με γλυκές φωνούλες και μικρά σκανταλιάρικα παιδάκια να τρέχουν ολόγυρα μας. Η πιο όμορφη συντροφιά αλλά και παρηγοριά για τους ηλικιωμένους είναι η παρουσία των παιδιών τα οποία μεταλαμπαδεύουν την ζωντάνια τους και οι ηλικιωμένοι την γνώση, την σοφία, την θέληση, την υπομονή και την δύναμη ψυχής. Αρχές και αξίες ανεκτίμητες με στόχο να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ πρώτης και τρίτης γενιάς”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου